Wolfbuilder – ett företag byggt på lång hantverkstradition

Wolfbuilder är ett företag som ägs och drivs av Hans och Helena Linus. Tillsammans med ett femtontal engagerade medarbetare trivs och arbetar vi tillsammans med intressanta byggprojekt. Vi bygger, vårdar och förvaltar fastigheter på bästa sätt. Huvudkontoret ligger i Vaxholm, men vi har verksamhet på ett flertal orter i Stockholms- och Västmanlands län.

Idén om Wolfbuilder härrör från vårt eget behov av byggtjänster i privatlivet. Vi saknade en pålitlig byggpartner. Ett kvalitetsmedvetet byggföretag som inte bara kan bygga utan också leva upp till förväntningarna under hela byggprocessen. För att vi själva ska bli nöjda när vi köper byggtjänster vill vi ha en god kommunikation med byggaren. Att som kund bli lyssnad på så  att det som byggs blir som man vill ha det. Så fungerar det inte alltid. När vi anlitade hantverkare blev vi sällan helt nöjda. Framför allt drog det ofta ut på tiden och priset drog iväg.

Branscherfarenhet

Med ett gediget kunnande och lång branscherfarenhet har vi som arbetar på Wolfbuilder kompetens att utföra all slags byggverksamhet, även  byggnadsvård. Vi har såväl byggarbetsmiljöansvarig som certifierad miljösamordnare.

En byggfirma du kan känna tillit till

Ambitionen med Wolfbuilder är att vara en byggfirma som du kan känna tillit till när det gäller viktiga områden som fungerande  kommunikation, tid och pris. Att vi är bra på att bygga är en självklarhet. Att vi är bra på strategi och planering, når våra mål i tid och har rimliga priser. Det är det som gör att du kan lita på oss. Det är kvalitetsmedvetenhet. Så överträffar vi dina förväntningar.

 

20110527
Hans_linus_VD

Hans Linus, VD

Renovera_tak

Renovering av tak

Vaxholms_bio

Vaxholms Bio, renovering

Ullbergska_gården

Ullbergska gården, takentreprenad

Bygg_bogesund

Bastu på Bogesund

Drottninggatan_renovering

Renoveringsarbeten i city

Biografen-2
20110527 Renovera Tak Vaxholms Bio Ullbergska Gården Bygg Bogesund Drottninggatan Renovering Biografen 2

Garanti